Com va l’estiu?

Juliol i agost són, per pràcticament tothom, els dos mesos de l’estiu per excel·lència. Pels que estem  a esports com el bàsquet estem entre temporades (d’altres esports estan en plena temporada). És un temps molt bo per fer moltes coses diferents.

Ara que estem a punt d’acabar juliol i començar agost, repassarem un seguit de consells. Si no els has fet encara, tens temps de sobra per poder-ho fer. No estan ordenats per ordre d’importància ja que això depèn de cada persona.

basketball-1289937_1280

  1. Gaudeix, juga, passa-ho bé. Procura que el que facis et proporcioni bones sensacions. Ja sigui anar amb els amics o la família o començar a fer el planning físic del teu equip.
  2. Avorreix-te. Si, estàs llegint bé. Està demostrat que una de les formes de potenciar la teva creativitat és avorrint-te. Ara ja no et sembla tant mala idea oi!
  3. Practica altres esports. Per salut física i mental i per aportar al teu cos noves experiències que pot ser alguna pots portar després al bàsquet.
  4. Cuida el que menges. Hi ha molts aliments típics de l’estiu molt bons. Menja’ls però no abusis.
  5. Descansa. Dorm les hores necessàries per poder fer bé la resta d’activitats. No et passis però tampoc et quedis curt.
  6. Llegeix. La lectura et proporciona el teu espai privat d’una forma natural i sempre has de tenir el teu espai, també a l’estiu.
  7. Potencia. Treballa allò que saps fer bé per fer-ho encara millor.
  8. Millora. Entrena allò que pots fer millor per aconseguir-ho.
  9. Relaciona’t. Parla, queda, fes activitats amb els amics, amb nous amics, amb la família,.. Enriqueix d’experiències viscudes la teva vida.
  10. Descobreix. A tu mateix, als altres, llocs nous, activitats diferents, etc.

Què et sembla? Quants n’has fet ja? N’hi ha més i pots afegir a la llista els que pensis que encaixen més amb tu. Penso que aquests són els mínims que t’ajudaran a passar d’una temporada a l’altra i poder arribar a la nova ple d’energia.

Daniel Barreña

Coach esportiu

@dbarresi5

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *