Puc millorar més?

Hi ha moments, de vegades molt diferents entre ells, en els que una pregunta apareix al teu pensament: puc millorar més?

És una pregunta important que pot moure moltes sensacions dins teu. Sensacions de signe contrari que poden impulsar-te endavant o frenar-te fins i tot fent-te retrocedir. Quan això últim passa, un dels motius que ho provoca és sentir la pregunta com un fet massa gran per tu, massa important.

Carolin_Marin

Carolina Marín, esportista exemple de superació

La veritat és que sempre que ens proposem una pregunta d’aquest estil o un objectiu a aconseguir, moltes vegades es tracta d’un objectiu gran, difícil d’aconseguir. Ve d’un desig enorme i quan aconseguim fer-lo un objectiu, pot aclaparar-nos de gran que és. Moltes vegades això ja ens fa deixar-ho estar. De vegades comencem però al mínim contratemps ja tenim l’excusa perfecta per abandonar.

Una de les formes més pràctiques de fer realitat aquest objectiu és dividir-ho en altres petits objectius que tots junts formin el gran. D’aquesta forma em serà més fàcil veure els meus avanços o corregir el meu pla d’acció per aconseguir-los.

Puc millorar més? Clar que sí, sempre i quan t’ho plantegis de la forma adequada per tu.

Daniel Barreña

Coach esportiu

@dbarresi5

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *