Jo vaig fent

Quan algun cop t’han preguntat com va la temporada, la teva resposta ha sigut “jo vaig fent”? I si et pregunten sobre la teva opinió sobre com has fet algun exercici, contestes el mateix? En realitat, et trobes contestant això quan et pregunten diferents coses relacionades amb el teu paper com a jugador? La teva segona resposta preferida fa referència a algun company (no sóc l’únic, i aquell què?,…)?

Quan et trobes en una situació a la qual aquestes són les teves respostes, el que de veritat és complicat no és que aprenguis o milloris com a jugador o que et relacionis adequadament amb els teus companys. El que és més difícil és que gaudeixis jugant. I sense gaudir jugant, sense tenir aquelles sensacions quan entrenes o jugues un partit que t’omplen d’energia i treuen de tu el millor jugador possible… la millora és pràcticament impossible. Però vols millorar, oi?

Llavors comença a prendre consciència d’allò que dius, d’allò que penses i de com actues. D’aquesta forma segur que expressaràs allò que sents d’una forma natural que t’ajudarà a centrar-te en el que realment vols. Centra’t en tu i en allò que pots controlar, i simplement diverteix-te millorant, competint i jugant.

basketball-1206011_1920

Daniel Barreña

Coach esportiu

@dbarresi5

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *